Monumentaal vastgoedbeheer

Monumentaal vastgoedbeheer

Transparant en inzichtelijk ontzorgen wij gebruikers en eigenaren bij het financieel en technisch beheer van VVE's, commercieel en monumentaal vastgoed.

De Beheercentrale

Full-service
Wij bieden full-service beheer tegen een gunstig tarief in vergelijking met andere VvE beheerders. De Beheercentrale neemt het volledige beheer over inclusief alle begeleiding. Naast het administratief en technisch beheer nemen wij ook de afhandeling van het Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) over. Alle activiteiten op het gebied van storingen, schade en onderhoud zullen wij begeleiden en organiseren. Wij lossen zowel kleine storingen die gemeld worden door bewoners op, maar we doen ook de volledige organisatie van grote MJOP projecten. Denk hierbij aan het vergelijken van offertes tot aan het daadwerkelijk aanwezig zijn tijdens de uitvoering en het bijwonen van bouwvergaderingen.

Beheercentrale online
Wij vinden het belangrijk dat het bestuur/de eigenaar altijd een actueel beeld heeft van de financiën binnen de VvE. Daarom werken wij met het meest innovatieve en gebruiksvriendelijke systeem van dit moment.

Meld uw storing!

Vul het formulier op deze pagina in.
Voorzie het bericht van uw storing, adres en telefoonnummer. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

+31 20 774 62 06
Algemeen telefoonnummer

+31 6 146 394 03
Bij calamiteiten buiten kantoor uren

info@beheercentrale.nl
Algemeen email adres

Uw storing melden

Meld hier uw storing. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

  De Monumentencentrale

  Sinds 2015 is De Monumentencentrale hét bouwkundige ingenieursbureau dat zich specialiseert in het restaureren, renoveren en beheren van bestaand en monumentaal vastgoed. Daarnaast focussen wij ons op 3D scanning, BIM en vastgoedbeheer.

  Ons werk varieert van inmetingen tot complete bouwprojecten waarbij De Monumentencentrale vanaf het initiatief tot oplevering nauw betrokken is.

  De afgelopen jaren hebben wij met plezier en trots aan zo’n 300 sterk uiteenlopende bouwprojecten gewerkt. Zo zijn wij betrokken geweest bij de renovatie van Tivoli Utrecht, de Bijlmerbajes en de Kogelfabriek op het Hemburgterrein. Ook wordt onze kennis veelvoudig ingeschakeld bij de verbouwing van monumentale objecten, vragen wij vergunningen aan en begeleiden en adviseren wij bij uiteenlopende bouwprojecten.

  De Monumentencentrale bestaat uit een professioneel en ambitieus team, gaat flexibel te werk en helpt u graag verder met uw bouwproject.

  In het portfolio is een greep uit de door ons uitgevoerde projecten te vinden