Bouwkundig adviesbureau

Bouwadvies

De Monumentencentrale: bouwkundige projecten

Onder De Monumentencentrale vallen al onze werkzaamheden die te maken hebben met bouwkundige projecten. Op diverse manieren zijn we nauw betrokken bij uiteenlopende bouwprojecten, waarbij we de volgende werkzaamheden op ons nemen:

Bouwkundig ontwerp en tekenwerk

De Monumentencentrale ontwerpt en tekent gebouwen en objecten voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Hierdoor zijn we vanaf de start betrokken bij het bouwproces.

Het aanvragen van vergunningen

Als bouwkundig adviesbureau weten we exact wat er bij het aanvragen van vergunningen voor bouwprojecten komt kijken. We zorgen voor alle benodigde bouwkundige vergunningen, om zo een soepel bouwproces te realiseren.

Advies bij ieder bouwproject

Een bouwproject bestaat uit verschillende fases die stuk voor stuk van groot belang zijn. Het is daarbij noodzakelijk om de juiste keuzes te maken en snel te handelen. Van begin tot eind staat De Monumentencentrale klaar om u van het beste advies te voorzien.

Over ons

Sinds 2015 is De Monumentencentrale hét bouwkundige ingenieursbureau dat zich specialiseert in het restaureren, renoveren en beheren van bestaand en monumentaal vastgoed. Daarnaast focussen wij ons op 3D scanning, BIM en vastgoedbeheer.

Ons werk varieert van inmetingen tot complete bouwprojecten waarbij De Monumentencentrale vanaf het initiatief tot oplevering nauw betrokken is.

Contactgegevens

De Monumentencentrale BV.

Lijnbaansgracht 119-H
1016VV AMSTERDAM

Telefoon: +31 20 774 62 06
E-mailadres: info@monumentencentrale.nl

KVK: 69356173
BTW: NL 857 844 003 B01

© 2024 Alle rechten voorbehouden | De Monumentencentrale BV.