De Monumentencentrale

Sinds 2015 is De Monumentencentrale hét bouwkundige ingenieursbureau dat zich specialiseert in het restaureren, renoveren en beheren van bestaand en monumentaal vastgoed. Daarnaast focussen wij ons op 3D scanning, BIM en vastgoedbeheer.

Ons werk varieert van inmetingen tot complete bouwprojecten waarbij De Monumentencentrale vanaf het initiatief tot oplevering nauw betrokken is.

De afgelopen jaren hebben wij met plezier en trots aan zo’n 300 sterk uiteenlopende bouwprojecten gewerkt. Zo zijn wij betrokken geweest bij de renovatie van Tivoli Utrecht, de Bijlmerbajes en de Kogelfabriek op het Hemburgterrein. Ook wordt onze kennis veelvoudig ingeschakeld bij de verbouwing van monumentale objecten, vragen wij vergunningen aan en begeleiden en adviseren wij bij uiteenlopende bouwprojecten.

De Monumentencentrale bestaat uit een professioneel en ambitieus team, gaat flexibel te werk en helpt u graag verder met uw bouwproject.

In het portfolio is een greep uit de door ons uitgevoerde projecten te vinden

Meer informatie?

Neem voor aanvullende informatie contact met ons op via onderstaande gegevens of vul het contactformulier op deze pagina in. 

+31 20 774 62 06
Algemeen telefoonnummer

Lijnbaansgracht 119-H
1016VV AMSTERDAM

info@monumentencentrale.nl
Algemeen email adres

Uw vrijblijvende offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

  Contact

  Lijnbaansgracht 119-H
  1016VV, Amsterdam

  info@monumentencentrale.nl

  +31 20 774 6206

  © 2022 De Monumentencentrale BV.