Bouwkundig adviesbureau

De Monumentencentrale

Als bouwkundig ingenieursbureau beheert, renoveert en restaureert De Monumentencentrale bestaand en monumentaal vastgoed sinds 2015.

Onze diensten

De Monumentencentrale is gespecialiseerd in het begeleiden van bouwkundige projecten.
van initiatief tot oplevering zijn wij nauw bij uw project betrokken. Daardoor zorgen wij ervoor dat uw project soepel en efficiënt verloopt. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Dienstverlening van a tot z

Ieder bouwproces is uniek en verschaft een specifieke aanpak. Daarom is De Monumentencentrale graag van begin tot eind betrokken. Door onze uitgebreide dienstverlening hoeft u tijdens het project met slechts één partij te schakelen. In de beginfase leveren we hoge kwaliteit bouwontwerpen en bouwtekeningen op. Ook weten we precies welke vergunningen nodig zijn bij een bouwproject en deze vragen we graag voor u aan. Zo komt u tijdens de bouw niet voor onaangename verrassingen te staan die het proces vertragen. Tot slot voorzien we u in iedere fase van onderbouwd advies, waardoor u snel en juist kunt handelen.

Afgeronde projecten

Al sinds 2015 werken we met veel enthousiasme aan verschillende soorten bouwprojecten. Inmiddels hebben we een portfolio met ruim 300 afgeronde projecten. Naast onze beheer-, restauratie- en renovatiewerkzaamheden, zijn we gespecialiseerd in monumentaal vastgoedbeheer en 3D scanning. Bekijk een selectie van onze afgeronde projecten.

Naar portfolio

Neem contact op

De gedreven en enthousiaste specialisten van De Monumentencentrale zijn u graag van dienst. Met grote nauwkeurigheid dragen we zorg voor uw bouwkundige project. Neem contact met ons op voor advies of begeleiding. Bel ons via +31 20 774 6206, stuur een e-mail naar info@monumentencentrale.nl of vul ons contactformulier in.

Contact

Via het onderstaande formulier kunt u contact met ons opnemen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Over ons

  Sinds 2015 is De Monumentencentrale hét bouwkundige ingenieursbureau dat zich specialiseert in het restaureren, renoveren en beheren van bestaand en monumentaal vastgoed. Daarnaast focussen wij ons op 3D scanning, BIM en vastgoedbeheer.

  Ons werk varieert van inmetingen tot complete bouwprojecten waarbij De Monumentencentrale vanaf het initiatief tot oplevering nauw betrokken is.

  Contactgegevens

  De Monumentencentrale BV.

  Lijnbaansgracht 119-H
  1016VV AMSTERDAM

  Telefoon: +31 20 774 62 06
  E-mailadres: info@monumentencentrale.nl

  KVK: 69356173
  BTW: NL 857 844 003 B01

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | De Monumentencentrale BV.